Afvallen

Afvallen met hypnose in Breda, Tilburg, Etten Leur en Prinsenbeek

 

overgewicht oplossen met hypnose

Afvallen met Hypnose in Breda en omgeving

Afvallen is voor veel mensen een uitdaging. Het niet iets mogen eten en het vele diëten werkt voor veel mensen niet en dat is logisch. Alles wat je niet mag wordt opeens een stuk aantrekkelijker en het is allang bewezen dat diëten niet werken. Tenminste als je het niet blijft doen. Als je het dieet je hele leven volgt word je niet dik. Het feit wil dat de meeste mensen na 4 tot 6 maanden afhaken en dan weer snel op hun oude gewicht zijn. Sterker nog, soms zijn ze zelfs zwaarder. Met hypnose kan afvallen veel eenvoudiger.

Afvallen zonder dieet is prima mogelijk. Het is namelijk belangrijk dat je onderbewuste juist ‘geprogrammeerd’ is. Als je kijkt naar te dikke mensen dan bewegen ze vaak te weinig en eten teveel. Je wordt niet zomaar dik of je moet een fysieke aandoening krijgen/hebben zoals schildklierproblemen. Ieder pondje gaat nog steeds door het mondje. Dat is prima natuurlijk, alleen als je kijkt wat er door dat mondje gaat, dan is dat vaak niet zo gezond. Pizza’s, hamburgers, patat, taarten, worsten en noem maar op. En wat dacht je van frisdrank en limonade of snoep. Dat zet lekker aan.

Het is goed om een onderscheid te maken in de verschillen die er tussen mensen zijn wanneer ze gaan afvallen. Iedereen die te dik is, eet om een reden en het is niet omdat ze honger hebben of ze zichzelf dik willen maken. Je kan de veeleters onderscheiden in 3 hoofdcategorieën. Deze zijn:

1.             Emotie-eters

2.             Onbewuste eters

3.            Geconditioneerde eters

Bij welke van deze categorieën hoor jij? Tijdens onze intakegesprek gaan wij dieper inzoomen op deze vraag om met de passende oplossing te komen voor je probleem.

Emotionele eter

  

 Onbewuste eter

 

Geconditioneerde eter

                          

                         
Afvallen met HYPNOSE en HYPNOTHERAPIE

Hypnose c.q. Hypnotherapie is een van de beste manieren om blijvend af te vallen en op je ideale gewicht te blijven. Het zorgt er namelijk voor dat jij onbewust automatisch die dingen gaat doen om op je ideale gewicht te komen en blijven. Je hoeft er geen moeite meer voor te doen en dat is prettig wanneer je weet dat je overbodige kilo’s kwijtraakt zonder jezelf te straffen met diëten.

Vaak zijn 2 a 3 sessies voldoende om de positieve effecten op je gewicht terug te zien met een grote glimlach op je gezicht wanneer je naar jezelf in de spiegel kijkt. Gun jezelf dat ideale gewicht, gewoon omdat jij het waard bent. Je bent namelijk een waardevol persoon en je verdient het om makkelijk en eenvoudig jouw ideale gewicht terug krijgen en te houden in een stevig en gezond lichaam.
Je bent gezond en actief als je je ideale gewicht hebt. Dit heeft ook effect op je zelfbeeld en je zelfvertrouwen. Dus geen twijfel, contact met mij op zodat wij de weg naar je ideale gewicht kunnen starten.