Ervaringen

De onderstaande reviews zijn de reviews die geschreven zijn op de onafhankelijke site Allebedrijvenin. Je kunt deze reviews ook lezen door een bezoek aan deze site.

 

Geweldige ervaring. Emotioneel in balans en …

03 november 2016 om 22:34

Geweldige ervaring. Emotioneel in balans en daardoor veel meer energie. Echt een verrijking voor mij. Ook het emotie eten kunnen loslaten!

 

Gewoon geweldig

03 november 2016 om 00:33

Hoi ik ben Francien n vrouw van 57 Ik ben met Yousef in contact gekomen via n kennis zij had zoveel gewicht losgelaten dat ik dacht zou ik dat ook kunnen ?Ik had al zoveel pogingen gedaan om af te vallen. met shakes en poeders en pillen Dacht wel is het geen hokus pokus en eng . Dus toch maar naar Breda gegaan naar kennis gemaakt te hebben met Yousef ( heel rustige en zachtaardige man} besloten om te beginnen . Mijn gewicht was 78 kg Yousef heeft bij mij 28 Juli het maagbandje geplaatst en mijn streef gewicht van 65 kg gehaald op 28 October .Waar ook nog 2 weken vakantie inzaten,in die 2 wk. niets eraf maar ook niets erbij ‘. Ik heb helemaal geen trek in zoetigheid en mijn grote verslaving was chocolade iedere avond n doosje namaak merci en overdag nog de nodige koek en snoep met Zaterdags nog de Kersenflappen met slagroom .En nu niks het klinkt ongelovig maar het is echt zo Ik durf gerust te zeggen als ik Youseff niet had ontmoet was me dit noooooit gelukt’ En het is geen dieet want ik heb voor de rest alles gegeten en zeker geen honger gehad .Dus wie eigenlijk de moed al op had gegeven dit is echt n aanrader en de wekelijkse mailtjes en telefoontjes en belangstelling van Yousef mijn dank is groot.

Eerste indruk van de site is afwachtend, maar …

29 juli 2016 om 11:32

Eerste indruk van de site is afwachtend, maar na een eerste kennismakingsgesprek was ik helemaal enthousiast. Het heeft me letterlijk en figuurlijk lichter gemaakt.

 

Ik heb bij Yousef hypnose gehad om van mijn …

12 mei 2016 om 12:23

ik heb bij Yousef hypnose gehad om van mijn emotie s en beter met stress om te gaan en om af te vallen,wilde van het jojo effect af alles geprobeerd om af te vallen maar viel altijd weer terug in mijn oude eetgewoonten, Yousef heeft eerst mijn emotie s weggehaald en vervolgens kreeg ik een maagband en dat werkt echt! Ik eet nu alleen nog maar gezond en kleine portie s en heb geen behoefte meer aan zoet snacks ectra ik ben nu 4 weken bezig en kan mijn lievelings broek (die me niet meer paste)weer aan voel me super !Bedankt Yousef voor alles!

Hallo Ik heb bij yousef hypnose gehad om …

27 april 2016 om 12:14

Hallo
Ik heb bij yousef hypnose gehad om af te vallen . Ik ben echt onder de indruk . Ik was een emotie eter en yousef heeft eerst mijn emoties weggehaald .voelde me meteen heerlijk en opgelucht daarna kreeg ik een maagband en dat werkt echt!! ik eet nog maar kleine porties en maar 3 x per dag en heb geen behoefte meer aan tussendoortjes zoetigheid of ongezonde dingen in 3 weken ben ik al 6.5 kilo kwijt !! Super bedankt yousef

 

Eindelijk mijn lichaam terug….

06 januari 2016 om 19:09

Een maand geleden heb ik een eerste hypnose sessie bij Yousef mogen ervaren. Mijn hele leven ben ik slank geweest, totdat er 6 jaar geleden 25 kilo bij kwam, die ik er onmogelijk af kreeg. Ik had net een periode van veel stress en verdriet achter de rug en kwam hier moeilijk over heen.

Yousef heeft in twee sessies onder hypnose veel oude emoties weg gehaald en mijn onderbewuste “nieuwe” overtuigingen mee gegeven. Nu ben ik in de eerste maand al 3.5 kilo afgevallen, eindelijk weer onder de 80 kilo!! Ik heb energie, kook met plezier en ben lekker aan het sporten. Het gaat langzaam, maar wat er af is, blijft er af.

Er is geen behoefte meer om te snaaien, ik kan moeiteloos van zoetigheid afblijven en doe alleen nog maar gezonde boodschappen.

Het fijnste en het belangrijkste vind ik zelf de ongelooflijke rust in mijn lichaam. Dit geeft mij het gevoel dat ik mijn lichaam terug heb, het voelt weer vertrouwd. Terwijl ik voor de hypnose altijd het idee had dat ik geen controle had over mijn lichaam en mijn emoties. Dank je Yousef 🙂

 

Zeer tevreden- probleem aangepakt bij de kern!

12 juli 2015 om 22:49

Via een flyer ben ik bij Yousef terechtgekomen. Ik was al langer op zoek naar een hypnotiseur die gespecialiseerd is in een virtuele maagband plaatsen.
Nadat ik een mail heb gestuurd met de vraag om informatie werd er binnen een paar uur een meil teruggestuurd en we hebben een dag of twee daarna elkaar telefonisch gesproken. Yousef vroeg me naar mijn afval geschiedenis en waarom ik denk dat ik teveel eet. Voor de week daarna heb ik mijn eerste afspraak gemaakt met Yousef. Ik voelde me meteen op mijn gemak. We hebben tijdens de eerste hypnose sessie de reden waarom ik eet aangepakt. De hypnose zelf was heel apart, ik snap het nog steeds niet maar wel een fijne ervaring. Je bent er zelf helemaal bij en bent aan andere dingen aan het denken terwijl je de hypnose ondergaat.
Inmiddels 4 sessie gehad en ik ben in 5 weken 4 kilo afgevallen. Ik eet veel minder en maak gezondere keuzes qua voeding. Voor mij is het een langzaam proces met zoeken wat werkt voor mij en wat niet. Een bepaalde structuur vinden.
Ik ben superblij met de resultaten en vertrouw op het proces ookal snap ik het niet altijd helemaal 🙂

 

Ik ben overtuigd. Via mijn vrouw die Youssef …

25 maart 2015 om 08:28

Ik ben overtuigd. Via mijn vrouw die Youssef via een netwerkborrel had leren kennen heb ik contact opgenomen. De laatste jaren schommelt mijn gewicht en dat was ik beu. Ik ben niet dik maar 10 kg zwaarder dan ik enkele jaren geleden was. Ik had nog nooit hypnose ervaren dus was wel een beetje zenuwachtig. Youssef stelde snel gerust. Tijdens de sessie kom ik alles horen en leek het wel of ik niet onder hypnose was. Toen ik stond en Youssef knipte in zijn vingers was ik ineens volledig ontspannen . Toen besefte ik mijn hypnose toestand. Na de behandeling had ik geen behoefte meer aan chocolade en chips. Dat doet me nu niets meer. Tevens ben ik spontaan weer gaan roeien op de machine en wandel ik een uur per dag. Ook s’avongs doe ik dit nu graag. Verder gezond eten deed ik al. Resultaat na 5 weken is dat ik 5 kg kwijt ben en veel meer energie heb. Pak vaker de fiets ipv de auto.

Youssef, ik zal je zeker aanbevelen alleen snappen veel mensen hypnose niet. Het werkt gewoon. Dus twijfel niet en zet die stap. Ook vind ik het erg positief dat Youssef iedere 2 weken belde hoe het ging. Hij is erg betrokken.

 

In één woord GEWELDIG !!

01 augustus 2014 om 21:20

Na vele vele afvalpogingen (die altijd maar tijdelijk hielpen) bleef ik zoeken naar een blijvende oplossing om op een gezonde manier af te vallen. Ik wist natuurlijk al lang dat crashdiëten niet hielpen, maar probeerde het toch telkens weer, omdat ik steeds onzekerder werd over mezelf. Ook kampte ik al jaren met angst en paniek klachten. Misschien mede door mijn overgewicht??? Hierdoor werd mijn sociale leven steeds beperkter. Ik bleef dus zoeken naar een “simpele” manier om mijn klachten aan te pakken.
Na wat googelen kwam ik op de site van yousef terecht. Ik dacht : ik ga gewoon bellen !!
Maandagochtend belde ik en ik kon direct ‘s avonds terecht. Wat een top service!
Die man begrijpt hoe groot mijn probleem is dacht ik.
Ik vond het best een beetje eng, want je weet niet wat je er van moet verwachten. Ik liet het gewoon maar op me afkomen, maar direct bij de eerste kennismaking voelde ik me al op me gemak.
Na de sessie ben ik naar huis gereden en voelde me TOP !
Dit gevoel ben ik de hele week blijven voelen en heb zelfs zonder oxazepam geslapen.
Ook geen snoep, koek en chips aangeraakt. Taalde er niet naar, en dat voor MIJ ????
Nooit gedacht dat dit nog eens waarheid zou worden. In 1 week al 3 kg eraf !!!!
Vanavond mijn tweede en laatste sessie gehad, en ik ben er van overtuigd dat mijn toekomst en slank en angstvrij uit gaat zien. Dit alles dankzij Yousef. Wat een geweldige man en wat een kunde.
Yousef hartelijk DANK !!!! Je bent een bijzondere, lieve man en ik ben dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen.
Heel veel liefs Linda

 

Afvallen

06 februari 2012 om 19:54

Doordat ik vlink wat medicijnen moest nemen ben ik in de laatste jaaren veel kilos aangekomen. Iedereen zij,…dat het normaal was. Maar met de hypnose van Yousef weet ik dat men dat ingelopen padje kan veranderen. Een nieuwe weg inslaan en weer nieuwe gewoontes aanleren. Ik heb nog een eind te gaan,…maar in knappe twee weken ben ik drie kilos afgevallen. Een goed begin. Het gat lukken om mijn ideaal gewicht weer terug te krijgen,…ik moet gewoon de oefeningen die ik samen met Yousef in de Hypnose geleerd heb, oefenen.