Hypnotiseur

Hypnotiseur werkt met hypnose

Hallo, Mijn naam is Yousef en ik ben hypnotiseur en hypnotherapeut. Ik help je als vrouw met overgewicht om je gewicht onder controle te krijgen.

Keer op keer heb ik verschillende vrouwen met overgewicht geïnterviewd. Er loopt een rode draad door alle interviews. Je hebt geen probleem met afvallen. Je stopt met eten, dan val je af. De uitdaging is dat het afvallen niet blijvend is. Jij hebt waarschijnlijk verschillende diëten gebruikt; shakes, weight watchers en allerlei andere manieren om je gewicht onder controle te krijgen maar het lukte je gewoon niet. De kilo’s komen gewoon terug en in sommige gevallen met alle hevigheid.

Ik heb jarenlange ervaring met het helpen van vrouwen met overgewicht met mijn speciale methode, z.g.n. YEKTA-Methode. Hierdoor ben ik er achtergekomen dat het afvallen in je hoofd begint en niet op je bord. Dit is een MIND -GAME;

Ik geloof dat jij als vrouw met of zonder overgewicht mooi bent van binnen en van buiten. Jij moet voor de spiegel kunnen staan en kunnen zeggen “Ik hou van mijzelf”, ” Ik voel me lekker in mijn vel”, “Ik voel me aantrekkelijk en sexy”.

Ik ben verontwaardigd wanneer ik zie dat er misbruik wordt gemaakt van je kwetsbaarheid door het aansmeren van producten die niet werken. Producten die misschien het probleem oppervlakkig en tijdelijk oplossen zonder de echte oorzaken aan te pakken.

Ik geloof dat jij alles in je hebt om het probleem op te lossen en je ideale gewicht en kledingmaat terug te krijgen. Ik geloof dat ik jou kan helpen om je gevoel van eigenwaarde terug te krijgen en te zijn wie je echt bent: een mooie, sterke en trotse vrouw van binnen en van buiten.

Het is niet het overgewicht dat het probleem vormt. Het probleem ligt veel dieper, bij je verborgen emoties. Emoties waarvan jij je misschien zelf niet bewust bent. Ik neem de negatieve emoties weg en maak het pad vrij voor een vitale en gezonde leefstijl. Dit is het pad dat wij gaan volgen voor creëren van een betere toekomst en een betere wereld voor jezelf en je dierbaren.