Emotionele Healing voor Afvallen

Emotionele Healing voor afvallen In Breda
Afvallen door hypnose en Emotionele Healing

 

Emotionele Healing voor Afvallen

Emoties zijn energie, emoties geven energie, emoties geven kleur aan ons leven. Emoties kunnen ook je leven ruïneren. Emoties die niet op de juiste manier verwerkt zijn veroorzaken allerlei problemen, lichamelijk en geestelijk. Emotionele eters eten meestal niet omdat ze honger hebben maar om hun emoties te onderdrukken. De emoties veroorzaken pijn bij deze mensen en ze gaan de pijn verdoven met het eten omdat ze niet precies weten hoe ze met emoties om moeten gaan.

Deze manier van omgaan met pijn is een aangeleerd gedrag. Toen wij klein waren kregen wij eten als wij o.a. pijn hadden. Het onderbewuste heeft dit programma opgenomen en iedere keer dat wij emotionele pijn voelen gaan wij het oude programma terug draaien en wij gaan naar eten grijpen.

Sommige mensen doen dit met het drinken van alcohol en het gebruiken van drugs. De meeste mensen die te dik zijn, eten omdat ze een emotie willen vergeten of omdat ze er juist een goed gevoel door willen krijgen.

Eten doe je omdat je honger hebt en niet om je een goed gevoel te geven en daar gaat het dus mis. Gelukkig is dit probleem heel goed aan te pakken met de hypnosemethode die ik gebruik.

Als je gefrustreerd bent of troost zoekt, als je verdrietig bent of boos en je pakt dan meer eten, weet dan dat dit heel eenvoudig te verhelpen is. Soms zijn deze emoties heel onbewust en weet je niet de echte reden hiervoor. Tijdens een hypnosesessie wordt juist het onbewuste aangesproken en wordt er voor gezorgd dat de emotionele problemen opgelost worden. Dan wordt het afvallen heel eenvoudig omdat je niet hoeft te rekenen op je wilskracht.

De meeste mensen met overgewicht horen bij deze categorie van eters. Deze categorie is heel herkenbaar omdat je het ook terugziet bij andere verslavingen. Soms gebruiken mensen drank, drugs of eten om emoties te onderdrukken. Zo verdoven ze zich en hoeven ze de emoties even niet te voelen en even te vergeten. “Even” vergeten, maar de emotie is nog steeds aanwezig.

In de eerste sessies gaan wij  de onderliggende emoties aanpakken. Door het gebruik van “Emotion Code” gaan wij de onderliggende emoties identificeren en elimineren. Als er geen onderliggende emoties zijn is er geen reden om naar eten te grijpen.

Na deze sessie wordt de cliënt klaar gemaakt voor de tweede sessie i.e. aanbrengen van hypnotische maagband.

Dus is het hoofddoel van de eerste sessie om te zorgen dat de onderliggende emoties weg zijn. Dit heeft effect ook op ander aspecten van je leven zoals je relaties, carrière en communicaties.