Methodiek

Een bijzondere methode voor afvallen 

Ik gebruik zelf-ontwikkelde methode voor afvallen. Deze methode, zogenaamd YEKTA-Methode is een krachtige en effectieve manier om overtollige kilo´s los te laten. Misschien vraag je af wat is dit YEKTA-Methode. Heel goede vraag. Laat ik beginnen met wat YEKTA-methode niet is. YEKTA-Methode is geen crashdieet, geen opgelegde regels voor wat je wel of niet mag doen of eten. . Het is geen bijhouden van bepaalde lijsten of punten tellen.
YEKTA-Methode is een afslankmethode die special ontwikkeld is door ir. Yousef M. Hosseini. Terwijl diëten en diëtisten zich richten op wat je eet en hoe vaak je eet om je te laten afvallen, verandert de YEKTA-Methode hoe je je voelt over wat je eet.
YEKTA-Methode is een afslankprotocol gebaseerd op psychologische wetenschap, een combinatie van Hypnose, Emotionele Healing, EFT en NLP. In dit protocol wordt alle onderliggende emoties geïdentificeerd en weggehaald. Dit is een belangrijk deel van dit protocol. Na het weghalen van negatieve emoties worden positieve emoties en programmering in het onderbewuste vastgezet zodat de verandering permanent blijven. Je kunt immer geen huisje bouwen op een shaky ondergrond. Wanneer de fundering stevig is kun je een stevig gebouw op de grond neerzetten.
Deze methode is verschillende keren toegepast bij veel mensen. Ze zijn zo blij met de resultaten van de therapie omdat het niet over het overgewicht gaat maar over de manier van leven, een leefstijlverandering. Hierover kun je meer lezen bij ervaringen.

 

7 Stappen voor een platte buik in 7 dagen
Een nuttige E-boek met praktische tips


edit