Virtuele Maagband met Hypnose in Breda en omgeving

virtuele maagband voor afvleln
Virtuele maagband voor afvallen met hypnose.

Het virtuele maagband-programma is het meest natuurlijke programma dat bestaat, want het werkt van binnen naar buiten. Het helpt je om je mentale dialoog, je eigen beelden, je geloofssysteem over eten en gewicht, en de gewoonten die je tegenhouden te veranderen.

Dit programma behandelt alle aspecten van gewichtsverlies, hierdoor heb je een winnende combinatie in de hand. Met andere programma’s moet je op zoek gaan naar verschillende oplossingen om elk aspect van je probleem aan te kunnen pakken.

Afvallen begint in je hoofd en niet op je bord!

Dit programma zal je helpen om de ‘nieuwe maagband’ te accepteren, gemakkelijk en moeiteloos in vier sessies.
Misschien vraag je je af hoe met hypnose een virtuele maagband aangebracht kan worden en of dit effectief is. Een van de bekendste personen op het gebied van gezondheid in de VS is doctor Oz. In een video hiernaast legt hij hoe effectief een virtuele maagband is bij het afvallen.

Deze techniek is gebaseerd op de kracht en effectiviteit van hypnose. Het aanbrengen van een virtuele maagband is vaak net zo effectief als de werkelijke operatie. Het programma van virtuele maagband richt zich op de oorzaken van overgewicht. Door middel van hypnose worden de diepere oorzaken van overgewicht, zoals geloofsovertuigingen, emoties en rituelen, opgespoord. Daarna wordt via suggesties een chirurgische maagband in het onderbewuste van de cliënt geïmplanteerd. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van ziekenhuisgeluiden en/of geuren om het effect op het onderbewuste te vergroten. Voor de cliënt voelt het alsof werkelijk een fysieke maagband is aangelegd.

Na de installatie van de virtuele maagband wordt de cliënt geleerd bewust te eten en kleinere porties te nemen. Normaal gesproken zullen vier sessies voldoende zijn. De effectiviteit van de virtuele maagband is aangetoond in clinical trials; de resultaten bleken overweldigend. Bij 95 procent van de proefpersonen ontstond gewichtsverlies met een blijvend effect. De virtuele maagband levert bovendien een enorme kostenbesparing.

Een chirurgisch aangebrachte maagband kost al gauw zes- tot achtduizend euro. Bovendien moet zo’n operatieve band bij een kwart van de patiënten al weer binnen vijf of zes jaar worden vernieuwd. Een virtuele maagband is geen eenmalig proces. Dit is een manier van leven.

Meer begeleiding nodig?

Sommige mensen hebben extra begeleiding nodig om de gerealiseerde veranderingen permanent te laten zijn. Ik zal ervoor zorgen dat alle veranderingen permanent blijven, niet alleen op het gebied van eten maar ook in je nieuwe leefstijl. Ik bied twee aanvullende programma’s aan voor volledige incorporatie van de veranderingen: Het Zilveren en het Gouden programma. Vraag naar de inhoud van deze programma’s tijdens de sessies of contact voor meer informatie.

 
 

Dr. Oz over nieuwe revolutionaire methode voor afvallen.

Animatie voor aanbrengen van een maagband

 

 

Ervaring van een van mijn clienten (Marloes):

Gevaren van operative maagband:

https://youtu.be/4PGG55_pYSE