Hoe hypnose werkt voor afvallen in Breda

Afvallen in Breda, Hypnotherapie

Hoe werkt hypnose voor afvallen?

Afvallen in Breda, Hypnotherapie

Laat beginnen met mijn introductie.

, ik ben Yousef, een ervaren hypnotiseur met meer dan 12 jaar ervaring in hypnose. Ik heb gelukkig veel mensen kunnen helpen om af te vallen met behulp van hypnose en mijn eigen ontwikkelde techniek genaamd “Emotionele Healing”.

Voor veel mensen is afvallen een moeilijke strijd die ze niet kunnen winnen. Ondanks dat ze van alles hebben geprobeerd, blijven ze dik of hebben ze last van het jojo-effect. Dit kan ontzettend frustrerend zijn en kan leiden tot een gevoel van machteloosheid en wanhoop, alsof ze gedoemd zijn om dik te blijven met alle problemen van dien. Vaak zie ik dat de onderliggende oorzaken van overgewicht niet worden behandeld bij andere methoden, zoals diëten of afvalprogramma’s.

Afvallen in Breda met hypnose

Voor de juiste oplossing komt hypnose hier in beeld. Hypnose is een krachtige tool om de onderliggende oorzaken van overgewicht aan te pakken. Het is een veilige en natuurlijke methode om gewichtsverlies te bevorderen door het veranderen van onbewuste gewoonten en gedragingen.

Hoe werkt hypnose?

Tijdens een hypnosesessie worden eerst alle overtuigingen die niet helpen weggenomen. Vervolgens word je in een ontspannen toestand gebracht waarin je toegang hebt tot je onderbewuste, waar de meeste van onze gewoonten en gedragingen zich bevinden. Met behulp van bewezen technieken kun je geholpen worden om nieuwe gewoonten en gedragingen aan te nemen die bevorderlijk zijn voor gewichtsverlies.

Daarnaast heb ik de Emotionele Healing-methode ontwikkeld, die nog verder gaat dan hypnose. Ik geloof en heb gezien dat veel van onze gewoonten en gedragingen voortkomen uit onverwerkte emoties en trauma’s, die zowel van onszelf als van onze ouders en zelfs voorouders kunnen zijn. Door middel van hypnose en Emotionele Healing kan ik je helpen deze emoties en trauma’s te verwerken en los te laten, zodat je in staat bent om nieuwe, gezonde gewoonten aan te nemen.

Als je alles al hebt geprobeerd om af te vallen en nog steeds worstelt met overgewicht, kan hypnose en Emotionele Healing een krachtige oplossing zijn voor het loslaten van extra gewicht. Het is een veilige en natuurlijke methode om de onderliggende oorzaken van overgewicht aan te pakken en nieuwe, gezonde gewoonten aan te nemen. Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen om meer te weten te komen over de voordelen van hypnose en Emotionele Healing bij het oplossen van je probleem met afvallen. Wanneer je besloten hebt om extra gewicht los te laten kun je altijd contact opnemen zodat wij samen het problem voor altijd kunnen oplossen.

Laat een reactie achter