Hoe werkt hypnose bij afvallen

Afvallen met hypnose
Afvallen met hypnose

Hoe werkt hypnose bij afvallen

Hypnose: een mysterieuze kracht die het gewichtsverliesproces kan veranderen. Als professionele hypnotherapeut begrijpen we hoe hypnose mensen kan helpen om op een natuurlijke en duurzame manier af te vallen. In dit artikel duiken we dieper in op dit fascinerende onderwerp en ontrafelen we het geheim achter hypnose bij gewichtsverlies.

De Eindeloze Strijd tegen Gewichtsverlies

Voor velen van ons is gewichtsverlies een voortdurende strijd. We hebben talloze diëten geprobeerd, maar vaak lijken de verloren kilo’s terug te keren zodra we stoppen met diëten. Waarom is dit het geval? Laten we eens kijken naar enkele gangbare methoden voor gewichtsverlies.

  1. Diëten – De Klassieke Aanpak

Een veelvoorkomende aanpak is het volgen van een dieet. Mensen raadplegen een diëtist of kopen boeken om strikt een dieet te volgen. Hoewel dit aanvankelijk kan leiden tot gewichtsverlies, is het vaak niet duurzaam op de lange termijn.

“Ieder dieet werkt prima als je het je leven blijft doen, maar wie doet dat?”

Studies hebben aangetoond dat diëten meestal leiden tot kortstondig gewichtsverlies, gevolgd door gewichtstoename. Meer dan 90% van de mensen keert na een dieet terug naar hun oorspronkelijke gewicht, zo niet meer. Diëten lijken de echte oorzaak van overgewicht niet aan te pakken.

  1. Pillen en Shakes – Snel en Makkelijk?

Een andere populaire methode om gewicht te verliezen, is het gebruik van afslankpillen en shakes. Deze kunnen tijdelijke resultaten opleveren, maar zijn vaak niet geschikt voor een langdurige levensstijl.

“Het nemen van pillen en shakes werkt prima wanneer je een leven lang alleen maar shakes gaat nemen. Maar nogmaals, wie doet dat?”

Elk jaar komen er nieuwe producten op de markt, maar helaas behandelen deze producten meestal alleen de symptomen van overgewicht en niet de dieperliggende oorzaken.

  1. Afvallen zonder Dieet of Diëtiste – Is Dat Mogelijk?

Ja, dat is zeker mogelijk! De sleutel tot succesvol gewichtsverlies ligt in het aanpakken van de oorzaken van eetgedrag en het betrekken van het onderbewustzijn.

“Wanneer jouw onbewuste programma’s aangepast worden, dan zal je automatisch een dieet gaan volgen dat bij je past.”

Het is belangrijk om te begrijpen dat meer dan 95% van ons gedrag onbewust is. Het bewust veranderen van gewoontes is vaak moeilijk. Maar door het onderbewustzijn te beïnvloeden, kunnen we blijvende veranderingen bewerkstelligen.

De Drie Typen Eters

Er zijn drie hoofdtypen eters die vaak worstelen met gewichtsproblemen, en hypnose kan hen allemaal helpen:

  1. De Emotionele Eter – Eten uit Emotie

Velen van ons eten vanwege emoties, zoals troost, frustratie of verdriet. Hypnose kan helpen bij het verbeteren van onze emotionele relatie met voedsel.

  1. De Geconditioneerde Eter – Gewoontes uit de Kindertijd

Mensen die zijn opgegroeid met het idee dat eten een beloning is, kunnen geconditioneerd zijn om altijd hun bord leeg te eten. Hypnose kan helpen deze geconditioneerde patronen te doorbreken.

  1. De Onbewuste Eter – Eten zonder Bewustzijn

Soms eten we zonder dat we het doorhebben, zoals tijdens tv-kijken. Dit onbewuste gedrag is moeilijk te doorbreken met wilskracht alleen. Hypnose kan helpen om bewustere keuzes te maken.

Afvallen met Hypnose

Het fascinerende aan hypnose is dat het geen kortetermijnoplossing is, maar een blijvende verandering teweegbrengt in je relatie met voedsel.

“Wanneer je ons programma volgt dan kun je al afvallen in de eerste week.”

Hypnose kan al na één sessie resultaten opleveren. Verwacht geen wonderen, want je lichaam past zich aan in een tempo dat gezond is voor jou. Na enkele weken kun je echte resultaten zien.

Wil je meer weten over hoe hypnose je kan helpen bij gewichtsverlies? Bezoek onze website voor meer informatie.

Afvallen kan een uitdaging zijn, maar met de juiste benadering, zoals hypnotherapie, kun je op weg zijn naar een gezonder en gelukkiger leven.

Laat een reactie achter