Slaap je slank!

Slaap hypnose

Onderzoekers hebben ontdekt dat vrouwen van ongeveer 40 jaar en ouder die minder dan 5 uur slapen meer kans hebben op overgewicht dan vrouwen die zeven uur of meer slapen in de nacht. Af en toe hebben wij allemaal problemen om in slaap te komen maar, als dit een gewoonte wordt, riskeren wij onze gezondheid.

Wetenschappers weten niet precies hoe gebrek aan slaap overgewicht kan veroorzaken. Een van de theorieën is dat het gebrek aan slaap de hormoonhuishouding van het lichaam verstoort. Dit blijkt echter niet te kloppen. Een van de andere theorieën is dat door gebrek aan slaap je spijsvertering wordt vertraagd. Deze theorie wordt nog steeds onderzocht.

Sommige mensen geloven dat het simpeler is dan wij allemaal denken. Ze denken dat er twee eenvoudig redenen zijn waardoor het gebrek aan slaap de toename aan gewicht bevordert:

1- Mensen die niet genoeg slapen, zijn te moe om voldoende te gaan sporten.

2- Wanneer mensen wakker blijven in de uren die ze horen te slapen, hebben ze de neiging om te snacken en heel veel koolhydraten binnen te krijgen.

Veel vrouwen proberen alles te doen om genoeg slaap te krijgen maar ze komen niet aan hun zeven uur slaap. Vrouwen geven verschillende redenen waarom ze niet genoeg slaap krijgen. Stress, bezorgdheid en drukte in hun hoofd zijn de hoofdredenen waarom ze niet genoeg slaap krijgen. Stress wordt wetenschappelijk in verband gebracht met overgewicht en daarom is het aannemelijk dat het overgewicht met stress en gebrek aan slaap te maken heeft.

Laat het niet zo doorgaan als je moeite hebt met in slaap komen en als je je zeven uur slaap niet haalt. Het zoeken naar een oplossing kan een uitdaging zijn. Vraag dit eerst aan je huisarts. Op deze manier elimineer je de medische oorzaken van slaapgebrek. Je huisarts schrijft in de meeste gevallen een slaapmiddel voor. Dit werkt misschien tijdelijk maar het is af te raden om voor langere tijd medicijnen te gaan gebruiken wegens verschillende bijwerkingen van medicijnen. Gelukkig zijn er andere opties.

Een van de beste en meest effectieve methoden is hypnose. Wetenschappelijk is bewezen dat hypnose de meest effectieve manier is voor relaxen en ontspanning. Hypnose is doeltreffend, simpel en zonder negatieve bijeffecten.

Meer en meer vrouwen gebruiken hypnose voor afvallen, stoppen met roken, ontspanning en ook problemen met slapen.

Ze beweren dat niets effectiever is dan hypnotische trance voor het tegengaan van slaapproblemen en het bereiken van een gevoel van ontspanning en kalmte.

Je kunt een prachtige en vredige nachtrust krijgen wanneer je naar hypnotische teksten luistert. Beter slapen betekent gezondheid en op gewicht blijven. Met het luisteren naar hypnotische opnames heb je heel veel voordelen en krijg je kun je lekker slaap.

Voor lekkere ontspanning en een uitgerust gevoel klik HIER.

Laat een reactie achter