Hoe moet ik omgaan met mijn overgewicht en blijvend afvallen in Breda en omgeving

Afvallen in Breda

De blog van vandaag gaat over overgewicht; over wat je als vet rond je buik ziet, over de vraag waarom wij gewicht verliezen en waarom wij ze weer terug krijgen.

Zoals wij weten is er geen “magic bullet” voor het oplossen van overgewichtsprobleem, maar we kunnen kijken en inzicht krijgen in de oorzaak van overgewichtsprobleem vanuit het oogpunt van emoties en holistisch. Dit helpt ons om makkelijker ons streefgewicht gewicht te bereiken.

Afvallen met Emotionele Healing in Breda

In het energiewerk, hebben wij te maken met de muur rond het hart en de muur van vet in ons lichaam. Bij het weghalen van de muur rond het hart kan je je emoties en energie makkelijker overbrengen naar andere mensen. Hierdoor kunnen nieuwe relaties ontstaan. Wanneer wij met overgewicht te maken hebben, kunnen wij vragen stellen over de redenen waarom het gewicht wordt vast gehouden. Ik wil graag hier focussen op dieet, oefeningen, beheersing van stress in combinatie met het weghalen van negatieve emoties en het aanbrengen van evenwicht in de energiebaan in je lichaam.

Het leren van zuur en alkaline eten is van groot belang voor mijn cliënten die hulp zoeken voor afvallen in Breda en omgeving. Wanneer ik mijn cliënten help om af te vallen in Breda en omgeving zorg ik er voor dat ze dit goed begrijpen. Dit helpt ze om sneller en makkelijker hun doel van afvallen te bereiken. Het eten van 25% zuurvormig eten en 75% alkalinevormig eten per iedere maaltijd is een goede start. Wat is alkalinevormig eten? De meeste fruitsoorten en groenten vallen hieronder. Groente moet gegeten worden met proteïne. Het beste is als je fruit niet eet met proteïne wegens de fermentatie van proteïne in je maag.

Probeer niet te drinken gedurende je eten of voor je gaat beginnen met eten want het drinken van water verdunt de verteringsenzymen in je maag. Het eten van gefabriceerd eten is ook slecht voor je lichaam en verzwakt de energie van je lichaam. We zijn gemaakt om natuurlijke producten te benutten en niet gefabriceerd voedsel te eten. Veel mensen vinden het eten van organisch voedsel duur, maar je kunt een gedeelte van je eten vervangen door organisch voedsel.

Er zijn sommige veilige supplementen die kunnen helpen met het verlies van extra gewicht. Als emoties de reden zijn van overgewicht kun je ze wegnemen met Emotionele Healing om je streefgewicht te bereiken bij “Afvallen-doejezo” in Breda en omgeving. Wanneer wij boos zijn of bezorgd kan ons lichaam niet goed het eten verteren. Hierdoor krijgt je lichaam niet de juiste hoeveelheid voeding en gaat het vragen om meer eten.

Het gebruik van sommige kruiden helpt ook om af te vallen zoals “heilige basilicum” en “relora”. Oefeningen en beweging zijn ook belangrijk voor ons lichaam. Ik bedoel niet dat je naar sportschool moet gaan en elke dag moet zweten, maar blijf in beweging, doe wat je kan en wat je leuk vindt. Je kunt één keer per maand op de wegschaal staan om te kijken hoe het gaat met je gewicht maar doe dit niet iedere dag of week en probeer af te blijven van het zout eten zoals kaas. Je zult meer vocht vast houden wanneer je zouthoudende producten eet.

Het houden van evenwicht is sleutel tot gelukkig leven. Evenwicht in eten, sociaal leven en beweging. Er zijn drie dingen die een belangrijke invloed hebben op je overgewicht; slecht eten, niet bewegen en niet kunnen omgaan met stress. Deze drie factoren hebben ook negatief effect of je gezondheid.

Veel cliënten weten niet dat er suiker in alcohol zit en dat koffie en frisdrank de zuurgraad van je lichaam veranderen. Deze beïnvloeden hoe je lichaam je eten verteert. Je moet ook weten dat het gefabriceerde eten qua energetisch niet goed is voor je lichaam. Het uiteten gaan heeft ook grote impact op je overgewicht, hetzelfde als je dagelijkse stress. Ik weet dat het moeilijk is om steeds op je eten te blijven letten wegens de drukte van ons leven, maar als wij dit niet doen hebben wij geen leven.
Wat ik hier aangegeven heb, is de basis informatie om je doel te bereiken.

Diëten werken niet

Diëten komen en diëten gaan, maar een goed eetgewoonte blijft. Beheersen van je stress niveau en regelmatig beweging hebben grote impact op je leven en je gezondheid en zorgen ervoor dat je positief blijft. Bij “Afvallen-doejezo” kun je terecht voor hulp bij afvallen in Breda en omgeving. Tevens kun je geholpen worden om alle aspecten van je leven onder controle te houden zodat je zonder moeite je doel kan bereiken.

Laat een reactie achter