Hypnose voor Afvallen?

Afvallen in Breda met hypnose
Hypnose voor afvallen

Hypnose wordt al jaren gebruikt voor behandeling van o.a. stress, slaapproblemen, wegnemen van angst en fobieën of gebrek aan zelfvertrouwen. Tegenwoordig wordt het gebruik van hypnose voor afvallen steeds populairder. Hypnose helpt mensen om hun gewoontes te veranderen, voorkomt impulsief eten en vermindert ook stress. De resultaten van de hypnosesessies voor afvallen zijn grotendeels afhankelijk van de samenstelling van het brein (ontvankelijkheid) en de relatie van de cliënt met de hypnotiseur.

Hypnotherapie helpt met afvallen

Wetenschappelijke onderzoeken bewijzen dat hypnose niet alleen helpt met het veranderen van gewoontes maar ook met snel afvallen. Tegenwoordig wordt hypnose meer acceptabel en populair dan andere methodes voor afvallen. Hypnose verandert het cognitieve gedrag en helpt mensen om de juiste keuzes te maken voor hun lichaam. In relatie met afvallen betekent dit het vervangen van ongezonde gewoontes zoals snoepen door gezonde gewoontes zoals het enkel eten wanneer je honger hebt.

De meeste mensen kunnen hun dieet niet volhouden wegens depressie, stress of het gebrek aan wilskracht. Bovendien hebben snoepen en tussendoortjes desastreuze effecten op de wens om het ideale gewicht te bereiken. Hypnose helpt om deze gewoontes te veranderen zodat mensen sneller hun gewenste gewicht bereiken.

Hypnose is geen “Quick Fix”

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat hypnose en hypnotherapie effect hebben op afvallen maar je moet deze technieken niet als wondermiddel beschouwen voor afvallen. De meeste onderzoeken laten de voordelen van hypnose zien wanneer hypnose is gebruikt in combinatie met andere programma’s of gedragstherapie voor afvallen. Dit betekent dat er meer werk en moeite moet gedaan worden om je resultaten te bereiken.

Bijvoorbeeld, Je kunt denken aan het eten van groentes en fruit en het verminderen van suiker en kant-en-klaarmaaltijden in je dieet. Wanneer je deze met fysische activiteiten combineert, kun je er zeker van zijn dat je je gewicht onder controle kunt houden.

Misschien is hypnose niet voor iedereen

Onderzoek bewijst dat hypnose niet geschikt is voor iedereen en het werkt beter voor sommige mensen dan voor anderen. Sommige persoonlijke karaktertrekken bepalen of iemand ontvankelijk is voor hypnose en geholpen kan worden met hypnotische technieken. Onderzoeken laten ook zien dat mensen na 40 jaar meer kans hebben om gehypnotiseerd te worden. Het blijkt dat ook vrouwen meer ontvankelijk zijn voor hypnose dan mannen.

Hypnose is dus meer effectief voor afvallen wanneer het in combinatie gebruikt wordt met andere programma’s zodat er een leefstijlverandering plaatsvindt. In deze nieuwe leefstijl ga je gezondere keuzes maken, je gaat meer groente en fruit eten en je gaat je fysieke activiteiten verhogen. Een combinatie van bovengenoemde activiteiten met hypnose zorgt ervoor dat je volledige controle hebt over je gewicht.

Bij hypnosepraktijk Hypnohelp/Afvallen doejezo wordt gewerkt met een nieuwe techniek om de onderliggende redenen van overgewicht weg te krijgen. Deze techniek is gebaseerd op de combinatie van energy-werk en hypnose. De resultaten van deze techniek zijn verbluffend en veel mensen hebben er baat bij gehad. Wanneer je ook af wilt vallen en een nieuwe leefstijl wilt creëren voor jezelf kun je gerust contact opnemen met hypnosepraktijk Hypnohelp/Afvallen doejezo. Bij hypnosepraktijk Hypnohelp/Afvallen doejezo kun je verzekerd zijn van professionele hulp van onze expert in hypnose en andere alternatieve methodes.

Laat een reactie achter