Moet ik mij wagen aan virtuele maagband? Nadelen!

virtuele maagband hypnose
virtuele maagband hypnoseTegenwoordig hoor je vaak over een virtuele maagband en hoe mensen kilo’s kwijt raken met deze techniek. Maar wat is een virtuele maagband en waarom moet je zo’n ding hebben? Een virtuele maagband is het gedachte dat je een maagband hebt, niets meer en niets minder. Het is een methode waarbij je onderbewuste en het bewuste aan het werk worden om je doel (gezonder, slanker, meer energie) te bereiken.
Een virtuele maagband is vele malen goedkoper dan echte maagband waarbij chirurgische ingreep voor nodig is. Dit is een geweldig nieuws voor kostenbewuste mensen. Er zijn geen kans van complicatie wanneer je een virtuele maagband laat plaatsen. Bij een virtuele maagband worden ook de onderliggende emoties van het overgewicht weggehaald zodat je niet meer terug gaat naar je oude gewoontes. Maar jammer genoeg zijn er nadelen van een virtuele maagband.
Geen analyse is compleet als deze nadelen niet genoemd worden. Ik wil hier een aantal van deze nadelen nomen om je goed te laten nadenken voordat je met de virtuele maagband gaat beginnen.
1- Kleren Passen niet meer
Je hebt heel lang, heel veel kleren gekocht maar deze passen niet meer wanneer je een virtuele maagband hebt. Alle kleren hangen los op je lichaam. Je wordt iedere dag slanker en je moet je oude kleren weg doen omdat je deze niet meer kunt gebruiken. Je kunt ook creatiever hiermee omgaan, pak een naald en draad en neem je kleren in. Als je niet handig bent kun je deze werkzaamheden uitbesteden of je kunt weer gaan shoppen voor nieuwe en mooie kleren. Hier moet je afscheid nemen van je geld en dat is best vervelend.
2- Goedkoper uit
Weet je nog hoeveel je moest uitgeven wanneer je boodschappen ging doen? Deze keer is het anders. Je gelooft het niet meer. Hoe kan het zijn dat je veel minder uitgeeft aan de boodschappen dan voorheen? Je begint je te realiseren dat je geen koekjes, chipjes en andere zoetigheid meeneemt in je karretje. Je mist deze dingen niet maar het is toch jammer dat je ze niet meer in huis hebt. Opeens merk je dat je zelfs geld over houdt elke maand omdat je minder besteed aan je boodschappen, balen zeg!
3- Je relatie met spiegel
Vaak heb je de spiegel vermeden in het verleden, dus had je meer tijd omhanden. Maar nu spendeer je meer tijd voor de spiegel omdat je ziet dat je slanker begint te worden. Je ziet dat je mooier eruit ziet, je ziet er fantastisch uit. Stel je voor hoelang je kwijt bent voor de spiegel en alles omdat je een virtuele maagband hebt laten plaatsten. Dit is ook een van de nadelen van de virtuele maagband.
4- Je blijft rustig in je dagelijks leven dankzij hypnose
Wat deed je vroeger als iemand je parkeerplaats pikte terwijl je met de knipperlicht stond op te wachten op de parkeerplaats? Nu is het anders en je weet niet waarom je zo rustig blijft wanneer iemand anders je rechtmatige parkeerplaats inpikt. Je leeft in het moment en je haalt je schouders op en denkt: ik ga ergens anders parkeren. Je dacht de virtuele maagband alleen met je eten te maken had, maar je merkt nu dat hypnose je leven veranderd heeft. Heb je dit gewild?
5- Hoe gaat het met sporten?
Voordat je de maagband geïnstalleerd had met hypnose had je voldoende tijd om op de bank te zitten, boekjes lezen, TV kijken of snacken. Deze tijden zijn afgelopen nou dat je een virtuele maagband hebt. Je weet niet waarom, maar elke dag ga je minimaal 30 minuten sporten of op de fiets springen of gewoon wandelen. Zo merk je dat je conditie beter wordt en dat je je fitter voelt. Je laat de boeken en films even staan omdat je je bezig houdt met lichamelijke activiteiten. Is dit nog steeds leuk?
6- Opmerkingen van vrienden en kennissen
Na zoveel moeite kom je kennissen, vrienden en bekenden tegen die tegen jou zeggen: ” Wauw, je ziet er prachtig uit!”. Ben je aan het diëten? Verschrikkelijk dat je zoiets moet horen van je vrienden en bekenden! Bah! Dit vind je zeker niet leuk! Ze weten niet dat je alleen dingen gedaan had die je leuk hebt gevonden. Wat heeft de virtuele maagband gedaan met je? Als je ondanks deze nadelen toch geïnteresseerd bent om meer te weten over een virtuele maagband, dan kun je contact met mij opnemen voor je vragen. Ik heb op internet een mooie lijst gezien (http://www.hypnotherapie040.nl) waarin een vergelijking wordt gemaakt tussen een chirurgisch en een hypnotische maagband. Ik vind het interessant om deze lijst hier te reproduceren:
[ninja_tables id=”857″]
Wanneer je een vergelijking wilt maken tussen deze methoden dan is de keuze snel gemaakt. Wat is je keuze?

33 gedachten over “Moet ik mij wagen aan virtuele maagband? Nadelen!

 1. Weer gedeeld en geliked en gecomment. Zou het zo graag willen en daarna de hele wereld vertellen hoe het is om dit te mogen meemaken. Net als iedereen heb ik al veel geprobeerd, kan wel honderd redenen vinden om dit te doen. Ook weer spannend natuurlijk, het is toch iets waar niet iedereen voor open staat. zou dus echt heel graag ondervinden hoe of wat.

 2. Door mijn eten te controleren en goed te sporten 20 kg ben afgevallen, maar ik wil er graag nog 10 af hebben en dat blijkt al meer dan 2 jaar een enorm probleem. Als ik het op deze manier kan proberen dan zou ik dat enorm toejuichen. En als ik er door deze virtuele maagband ook nog eens een blijvend succes van weet te maken, dan zal dat echt een enorme opluchting zijn. Want 25 jaar op en af in mijn gewicht daar ben ik ook wel eens klaar mee.
  Mijn leven zal echt veranderen, want nu nemen die laatste kilo’s nog zoveel van mijn denken in beslag. En toch weet ik ze er niet af te krijgen……..

 3. Graag zou ik alle nadelen en voordelen willen ondergaan om mezelf weer terug te vinden. Ik geloof in hypnose en zou heel graag op die manier af willen vallen. Ik hoop dan ook dat ik die kans ga krijgen om een voorbeeld te zijn voor anderen. Dan zou ik iedereen laten weten hoe ik ben afgevallen.

 4. Het enige nadeel wat ik kan verzinnen is dat deze maagband niet door de verzekering wordt vergoed.
  Alle anderen nadelen neem ik voor lief. Ik Ben handig met de naaimachine?

 5. Ik zou dit heel graag willen proberen!
  Alles wat kan al geprobeerd en voor een chirurgische ingreep kom ik niet in aanmerking.
  Maar Dior mijn ziekte en medicatie lukt het niet om af te vallen.
  Dit is wel heel belangrijk want het zou veel pojn en klachten verminderen en ik zou hopelijk wat meer zelfcompassie krijgen en wat meer zelfvertrouwen op gaan bouwen.
  Ik hoop echt dat ik deze kans krijg!

 6. Zou toch geweldig zijn dit te doen. Wegens schildklier aandoening bijna 40 kilo aangekomen zelf weer 24 eraf weten te werken maar die laatste kilo’s zijn zo ontzettend moeilijk.

 7. Ik ben er zo nieuwsgierig naar geworden…..natuurlijk spelen emoties een grote rol. Maar ik denk dat er niets belangrijker is dat wanneer men lekker in zijn vel zit. Ik hoop dan ook ooit hier een positieve reactie te mogen plaatsen met mijn verhaal over de strijd tegen de laatste kilo’s !!

 8. Zoveel ellende en stress meegemaakt
  En nu m’n nieuwe geluk gevonden
  Alleen de kilo’s doen het ook
  Zou zo graag wat af willen vallen zou m’n leven weer compleet maken

 9. Ik zou dit graag voor mijn dochter willen winnen…zij is bijna 15 en heeft een Being Eat Disorder (B E D) stoornis ontwikkeld…door mijn zware heftige scheiding waarin haar vader een grote slechte rol had waardoor zij nu inmiddels 5 jaar geen contact meer heeft. Ze een zwaar negatief zelfbeeld heeft..en afvallen op normale manier niet lukt helaas…ze de strijd met haar morbide obesitas niet kan winnen

 10. Zou het zo graag willen proberen zowel voor mezelf als mijn dochter, zij is veel aangekomen omdat ze na de topsport carrière trampoline springen waarbij ze zelfs het Junioren Wk heeft mogen deelnemen in 2013, nu nog actief nadat ze drie nieuwe enkelbandjes heeft gekregen( waren afgescheurd tijdens de training). Zelf kamp ik mede door mijn overgewicht met steeds meer lichaamlijke klachten. Als het bij een van ons twee zou helpen dan heb ik een doel om te sparen om het voor ons beide te proberen. Ben zo benieuwd .

 11. wat een gave actie en misschien wel een wonder voor veel mensen het zou geweldig zijn om dit te winnen kamp nl mijn hele leven al met overgewicht en er zou best aardig wat af mogen na vele hulpmiddeltjjes met steeds het terugkerende jojo effect zou dit miss wel de ideale oplossing zijn

 12. door hormonale problemen val ik niet makkelijk af en kom ik eigenlijk alleen maar aan. Dat is mijn hele leven al zo. Maar ja om nu zomaar heel je leven niet meer te snoepen of lekkere dingen te eten valt niet mee. Zou wel paar kilootjes eraf willen hebben. Mijn zus daarentegen heeft nogal wat stress en het lukt haar niet, ondanks dat ze al een aantal jaar probeert met Weight watchers af te vallen om wat gewicht te verliezen. Grootse problemen maken dat ze zich er niet toe kan zetten om het gewicht omlaag te krijgen. Ik zou het haar gunnen om dit eens met hypnose te proberen. Lukt het haar dan, dan volg ik uiteraard om ook zo’n virtuele maagband te nemen.

 13. Al heel vroeg dat mijn hormonen spiegel niet meer normaal werkte waardoor ik al dik wordt als ik naar eten kijk. Ik eet best gezond, maar ga ook graag uit eten. Mijn zus probeert al jaren de weightwatchers. Helaas heeft ze nogal wat stress gekend afgelopen jaren waardoor het haar niet is gegund om ook af te vallen. Enorm moeilijke periodes maken dat het niet meevalt om dan ook nog eens aan je gewicht te werken. Ik gun het haar om wat af te vallen en dit lijkt me dan ook een mooie gelegenheid om het met hypnose te proberen. Mocht dat goed werken dan ben ik uiteraard snel om om het ook te laten doen!

 14. Obesitas , veel te zwaar , aan de meeste methodes hangt een enorm prijskaartje aan . Alleen lukt het mij niet om af te vallen , zou geweldig zijn als ik het zou winnen . Sympatiek en leuk idee Youssef . Veel succes allemaal

 15. Alweer obesitas , veel te zwaar . Niet gezond . Ik zou natuurlijk heel veel af willen vallen . Overal hangt een kosten plaatje aan vast . En alleen lukt het niet. Zo’n win actie , leuk idee . Geweldig als je wint . , veel succes allemaal , en Youssef , sympathiek ,, dat je iemand blij wilt maken

 16. Hopelijk kan Youssef mij helpen
  Al vele lijnpogingen gedaan maar kan iedere keer opnieuw beginnen
  Zit over operatie te denken maar durf dat weet net niet
  Ken iemand waar t bij mislukt is
  Masr mijn hoop op een gezond gewicht is ver te zoeken

 17. Ik krijg nu veel lichaamlijke klachten. Maar niets helpt tot nu toe, zou het heel graag willen maar hat is me te duur. Heb je ervaringsverhalen met foto’s van mensen die je al geholpen hebt. Misschien is gespreid betalen een mogelijkheid.

 18. Ik wil heel graag afvallen … ik ben zo verslaafd aan chocolade .. nu helemaal moeilijk met al die paaseieren♡♡♡door mijn blindedarmoperatie is mijn huid ook uitgerekt ..s nachts eruit voor lekkere dingen er zit geen sto P meer op…Helpppp na dertig jaar jojo

 19. Heb 7 jaar hormoonkuur gehad.
  Ben ruim 3 jaar gestopt met roken,dus ook ruim 15 kg aangekomen??
  Van alles al geprobeerd,maar krijg er weinig /niets eraf.?

 20. Ik zou zo graag naar yousef gaan voor de virtuele maagband ………daarom doe ik mee aan de winacties die hij organiseert ik denk ook dat mijn emotionele balans een heel groot gedeelte weer goed komt daardoor …..

 21. Lijnen en helaas weer meer aankomen dan dat je ervoor woog… Ben er zo klaar mee, maar kan het niet alleen…
  In 2019 ga ik voor een goed doel wandelend de Mont Ventoux bedwingen. Dit zou ik eigenlijkveillen doen met minstens 20 kilo minder!
  Dus ik zie geen nadelen, alleen maar voordelen!

 22. Als ik het geld had zou ik het gelijk doen. Altijd het probeer waard. Ben nu al veel koolhydraatarm aan het eten en iedere dag wandelen, helaas nog geen effect. Ben ongeveer 30/35 kilo te zwaar. Mijn zoon van 20 heeft een jaar gelede een auto ongeluk gehad doordat er iemand hem geen voorrang verleende en is daarbij twee keer over de kop gevlogen en uit de auto geslingerd, het gaat redelijk met hem , nog verlamde vingers aan een arm en heeft het geestelijk zwaar. Dus al onze energie daar naar hem waardoor we ons zelf even opzij zetten. Maar moet afvallen dit gaat zo niet goed.

 23. gezond eten gaat bij mij al goed, ik hou van snoepen en lekker eten maar kan dat goed onder controle houden. Alleen dat sporten en extra bewegen is een dingetje. In combi met een trage schildklier val ik dus heeeeel langzaam af. Ben benieuwd of een hypnose hier iets aan kan veranderen.

Laat een reactie achter